fbpx
V telesu si – English2023-03-21T12:59:17+00:00

You are here.Now.Living in the body.

Embodied facilitation and coaching for fulfilling collaboration.

Book a call

You are here. Now.

Living in the body.

Embodied coaching and facilitation to find your way back to yourself.

Book a call

EXPERIENTIAL

workshops

Dive into an embodied experience to guide your mind and body on the path of self-growth and transformation.

Current offer:

  • Healthy Anger – How to get angry and stay kind
  • Make Your Classes Transformational – Embodiment for movement teachers
  • When I’m Well Everything Goes Well – How to take care for yourself, even when you are busy
I want to know more

EMBODIED

coaching

Get the answers, that are coming from your intuition, body, and mind. Feel the new version of yourself and start living through the whole body.

I can help you:

  • to see the bigger picture and find new ways when you feel stuck in your life
  • free repressed anger in order to set firm but loving boundaries
  • to prioritize and organize self-care time and connect with self and nature for well-being
  • to connect with your body to live more fully in the now
Get in touch

SOMATIC

practice

Move. Feel the body. Feel better.

I work with you on the mat in the office or out in nature. I’m guiding you to explore and expand your movement practice in order to find more ease and choice in your everyday life.

I use principles and techniques from yoga, somatics, dance, general movement, and acroyoga, and love to take you outdoors. 

I offer group and individual movement lessons in person (based in Slovenia) or online.

Book a session

LATEST

blog posts

Embodiment in a (pea)nutshell

This is how embodiment works. Nothing else to be added.

Priorities and balance

Priorities I didn’t post for a while now. An offhand reason would be "I had no time, I was too busy with other

Before you speak…

T.H.I.N.K. before you speak T - is it truthful H - is it

See more…

HERE

with you

profile picture

Eva Brovinsky

Embodied facilitator and coach.
Somatic movement teacher.

OTHERS

about my work

Eve prej nisem poznala, vendar ji je kljub temu (in dejstvu, da sva coaching delali na daljavo) v tej eni uri uspelo vzpostaviti zaupanje in raztopiti zadrego. Veliko stvari, ki sva jih delali, mi je bilo poznanih od prej, vseeno me je presenetila z novimi uvidi in me oborožila s koristnimi  vajami, ki jih po njenem navodilu dnevno izvajam. Neverjetno je, kako lahko naš vpliv na telo (drža, poza…) vpliva na naše misli, definitivno področje, ki je vredno raziskovanja in pozornosti. Pri Evi mi je bilo všeč, da sva veliko naredili že v prvi uri, njena komunikacija pred in med samo uro, doslednost in držanje dogovorov, njena pristnost in sproščenost. Če bi bila na začetku svoje poti preobrazbe, bi si Evo gotovo izbrala za svojega coacha in jo tudi vam toplo priporočam. Naložba vase je najboljša naložba!

Leja Potočnik, Razvajam se

Na koučingu z Evo me je presenetilo par stvari. Njeno opazovanje moje drže, njena sproščenost in pozitiven duh. Tehnika, ki jo sedaj prakticiram v neugodnih situacijah je zabavna in učinkovita. Večkrat na dan si prikličem tiste najlepše trenutke mojega življenja, ki rišejo ta velik nasmeh. Nimam pojma kam me ta pot vodi, mi je pa všeč. Všeč mi je občutek vetrovnosti (zelo subjektiven je ta občutek), je kot okus svobode po kateri tako zelo hrepenimo, po kateri tako zelo hrepenim že dolgo časa. Mogoče je za koga ta veter strašljiv, mene pa pomirja in me nosi preko dramatičnost kislega trenutka…. Z eno zelo preprosto gesto, ki sem jo dobil od Eve. 

Hvala za to izkušnjo.

Uroš Oštir

Po Evinem coachingu sem se počutila močno in da zmorem! Dobila sem psihično in fizično moč, da stvari speljem, bolj jasno vizijo in kar naenkrat sem res začela delovati v smeri, ki sem si jo začrtala. Stvari so se začele odvijati, sedaj pa čakam še rezultate. Občutek je super in priporočam!

Mojca Tavčar, Pot srca

Še vedno prepogosto ločujemo naše misli in občutke od reakcij našega telesa. Delavnica En bodimind odlično pokaže, kako povezani so vsi med seboj, pa čeprav morda le na ravni mikrogiba. Popravkov lastnih vzorcev, ki nam ne služijo več, se torej ne lotevamo le z miselnimi afirmacijami in prepoznavanjem občutkov ob določenem vzgibu, pač pa vzorce lahko spreminjamo z ozaveščeno telesno držo ali specifičnim gibom. Čist hudo!

Saša Perpar, Avocado center

Delavnico bi priporočila vsem vodjem, tudi tistim, ki so s svojim vodenjem popolnoma zadovoljni. Meni je prinesla ozaveščanje tega kar že delam in pa nekako sem se lahko pohvalila za to kakšen vodja sem. Prej nisem vedela, da si zaslužim pohvalo ;). Opazila sem tudi nekatere pomanjkljivosti v zvezi s tem kako nejasno neverbalno komuniciram in dobila usmeritve kako vaditi, da se bo to izboljšalo. Hvala Eva!

LET’S GET

in touch